signet ringe fra Frederik IX Studios

Jeg tror alle kvinder har haft det samme problem, når det gælder om at begrænse sit udvalg af smykker. Jeg er vild med både guld og sølv smykker i mange forskellige former og varianter. Modsat mange andre kan jeg godt lide at blande mine smykker så jeg har guld sammen med min sølvring. For mig giver fingerringe et indblik i, hvad man er for en type person. Er du den kreative type, der kan lide noget lidt crazy og anderledes eller er du den klassiske type, der går efter de stilrene og simple designs, som holde ri mange år. Det kan være meget svært at finde en ring, som har lige præcis dét udtryk, som man gerne vil udstråle.

En historie fra det virkelig liv – Coming right up! Hvis jeg skal på en Tinder date med en fyr, som jeg ved er en mande-mand, kan jeg godt finde på at vælge nogle store chunky ringe, signet ringe eller nogle der fylder en hel finger. Jeg føler ofte de er ekstrem vigtigt for os piger, at udstråle overfor stærke personligheder, at vi kan klare os selv og at vi har ben i næsen. På den måde kan man lege med sin udstråling uden at ændre på sin personlighed. Ofte har jeg ringe på næsten, hver finger og især min pegefinger kan jeg godt lide at have dem på.

Skal jeg vælger jeg altid et mere diskret og nedtonet valg af smykker når jeg skal på arbejde eller når jeg skal ud med min familie. Her er jeg helt pjattet med smykker, der ikke er for prangende, men derimod de tidløse klassikere, som enkle ringe uden sten og glimmer kan give.

Minimalistiske ringe

Ringe i et minimalisktisk design har vundet frem i mode-branchen igennem de sidste par år og jeg er ved at forstå hvorfor. De er lette at have på og kræver ikke meget koordination i forhold til farver og tøjvalg.

  • Du kan have dem på til alt slags tøj
  • De er lette at sammensætte med andre ringe
  • De er tidsløse og kan holde i mange år selvom modne skifter

Min favorit smykke designer

En af mine favoritter er Signet ringe fra det danske smykkefirma Frederik IX Studios. De laver tidløse, men også rebelske smykker, som har fundet inspiration fra Danmarks historien. Jeg er ikke kun vild med deres designs, men også selve brandets historie. Frederik IX Studios er baseret på den danske Kong Frederik IX, som havde en klassisk stil. Vores daværende konge var en rigtigt sømand, som dengang var kendt for alle deres tatoveringer og de var ofte også udstyret med en masse smykker som halskæder og fingerringe. Han var stolt af at vise sine smykker frem og var kendt som Folkets konge. Hvor sejt er det lige?!

Frederik IX Studios har mange forskellige typer af smykker, som det er let at forelske sig i. De skiller sig meget ud i deres designs, fordi de laver smykker, som både mænd og kvinder kan gå med. Jeg er vild med smykker, der har en attitude og noget kant og det må man sige at dette mærke i den grad har!

Mine favorit smykker

Som beskrevet før er jeg en sucker for signet ringe. De har både noget elegance, men også noget Momentum, som er en sjælden kombination. Det er især deres Cushion ringe med natursten, som jeg er faldet pladask for. Den fås i både guld og sølv, men jeg kan personligt bedst lide den guldfarvede med den grønne natursten i. Deres priser er overkommelige og de har et bredt udvalg, så der er noget for en hver smag.


Signet ring med bløde kanter og ægte natursten fra Frederik IX Studios – 1.399 DKK

Ringe besat med sten

Flere og flere er begyndt at lave ringe med sten i. Det er ikke kun en flot detalje, men de giver også et helt specielt spild, som er svært at hente hos almindelige ringe i guld og sølv. Den Chusion ring, som jeg er vild med fra Frederik IX Studios er den, som har en flot grøn sten. De kalder den på hjemmesiden Hawk Eye, fordi farveren gengerer alt efter, hvordan lyset falder på den, som et øje også har. De har også en som minder om den, der hedder Marble Green og ligner ægte marmor med sine mange små nuancer. Begge er så flotte og bringer noget farve til en ellers så simpelt outfit.

Gør dine ringe personlige

En af de grunde til jeg også er vild med Frederik IX Studios er at du kan være med til at lave dine egne personlige smykker. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du vil have på din ring. Min veninde fik lavet sine initialer på sin ring, hvor jeg fik lavet min søsters fødselsdato. Men du kan få graveret mange andre ting, som eksempelvis et logo. Derfor er det let at gøre ringene personlige på, hver sin måde alt efter, hvad du syntes er perfekt til dig. Det er derfor også en perfekt gave, som ingen andre kan efterligne.

Personlige signet ringe fra Frederik IX Studios, som er indgraveret
Share: