Det kan være svært at finde et sæt tøj, der matcher præcis til din krop. Jeg er sikker på at mange andre kan nikke genkendnede til scenariet, hvor det er svært at få knappet sine bukser og toppen, som man vil have på er lidt for kort end, hvad godt er. Der er ikke noget værre at have tøj på, som man ikke føler sig tilpas i. Det er ikke sikkert at du selv er klar over det, men det er tydelig at se, når en kvinde ikke føler sig tilpas i det outfit hun valgte til byturen. Det ødelægger din selvtillid og din udstråling, når tøjet strammer de forkerte steder. Derfor har jeg et stort udvalg af Boheme tøj, der har et løsere fit og kan bruges til mange forskellige anledninger.

Derfor er boheme tøj lækkert

Til dig, som ikke ved, hvad boheme er, så kan jeg fortælle at det er en form for afslappet livsstil, der ofte trækker rødder til hippie kulturen, hvor folk var nogle frie sjæle. Derfor er det ofte også billeder af drømmefangere og fjer, som vil være de tryk, der går igen også indenfor bolig interiør. Mange forbinder det med en form for “indianer stil”, hvor der ofte indgår frynser på skoene og overdelene. Du kan derfor finde meget boehem tøj, som har frynser, flotte kreative motiver gerne i stærke farver, som man gik med i 60’erne samt pailletter og andre pynte ting. Nogle vil mene at boheme tøj kan få dem til at virke større end de egentlig er. Det er især, hvis man har en stor barm, som jeg har. Derfor tilføjer jeg et bælte i livet, så jeg får fremhævet min talje på den bedst mulige måde.

Der findes mange forskellige typer af boheme tøj

Boheme tøj er blevet meget eftertragtet indenfor den seneste tid. Boheme tøj er kendetegnet ved kjoler, tunikaer og toppe med løse ærmer, chiffon stof, frynser, pailletter, perler og mønstre. Ofte er boheme tøj i meget lyse nuancer som eksempelvis pastelfarver. Der er mange forskellige udbydere af boheme tøj, men jeg er blevet helt vild med det fra Zanca Sonne. Det er et fedt mærke, som har lavet et magisk univers med masser af glitter, glimmer og pailletter. Der er smart og lækkert tøj ligefra str. XL til Plus size. De har mange forskellige former for boheme tøj, som kan passe til både hverdag og fest. Derfor er min garderobe også fyldt med flotte toppe, kjoler og bamsestøvler med knitter, glitter og frynser. Om sommeren er en tunika med et bindebånd en flot detalje til et hverdags outfit på kontoret med de rigtige sneakers til. Skal du videre i byen kan du skifte kondiskoene ud med et par stiletter. og nogle store øreringe.

Sådan finder du den rigtige tøj størrelse

Mange laver fejlagtigt det stunt at de køber eksempelvis bukser i den størrelse, som de plejer at bruge, selvom de har er vokset siden sidste shoppetur. Det er bare et tabo at gå op i størrelse og derfor tror jeg at det er en hindring for mange kvinder at indrømme at det er tid til at gå op i tøj størrelse. Du kan finde den rigtige tøj størrelse ved at tage et målebånd og tage din omkreds på hofterne, taljen og din brystvidde. På den måde har du nu en idé om, hvor store størrelser du er ude i. Her er en oversigt over tøj størrelser på brystmål, som måske kan hjælpe dig lidt på vej:

  • X-Small: 82-87 cm
  • Small: 88-95 cm
  • Medium: 96-101 cm
  • Large: 102-107 cm
  • X-Large: 108-113 cm

Det er dog ikke altid at disse tøjstørrelser passer til den krops form som man har. Jeg er personlig helt vild med Plus size tunikaer fra Zanca Sonne fordi de passer til alle størrelser uden at det ser stort ud. Jeg er vild med tunikaer fordi de kan passe til både sommer og vinter. Du kan bruge dem med et par leggins indenunder, men også med bare ben og stiletter til. Tunikaerne fra Zanca sonne er lavet med både lange ærmer, korte ærmer og med løse chiffon ærmer.

Share: