Køkkenet er et stort rum, hvor det ofte kan rode med alle de krydderier, olier, glas, tallerkener og meget mere. Jeg havde svært ved at indrette mit køkken i min lejlighed fordi jeg har et meget lille køkken, med mange hjørner, så det er svært at indrette med normale skabe. Derfor har jeg brugt meget tid på at undersøge, hvordan jeg bedst muligt kunne indrette mit køkken, så jeg fik udnyttet så meget vægplads som muligt.

Udnyt pladsen i dit køkken

Jeg har undersøgt markedet i mange måneder og fundet frem til de billigste udbydere af køkkenskabe, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. En af de smarte ting jeg fandt ud af igennem min research var at man kan købe skabe, som er tilpasset præcis til sit køkken. Eksempelvis fandt jeg en masse flotte overskabe, der var beregnet til at passe i et hjørne. Det er perfekt til mit køkken, som næsten udelukkende består af hjørneskabe. Jeg faldt over de jyske producenter Billigskabe.dk, som har nogle exeptionelt billige priser, men en høj kvalitet.

Få mere plads med sokkelskuffer og hjørneskabe

Jeg købte et højt køkkenskab til hjørnet, hvor jeg har indrettet det med alle mine gryder nederst og stegepander øverst. Derudover har jeg købt et lille overskab til hjørnet, hvor der er mulighed for at folde lågen sammen og kunne trække hylder ud. Derudover købte jeg et smart underskab, hvor jeg har mulighed for at få installeret en karrusel med hylde. På den måde kan jeg rotere den og finde frem til præcis de skåle, som jeg har brug for uden at skulle flytte rundt på alt jeg har bagerst i skabet. Nederst i mine underskabe fik jeg monteret en sokkelskuffe, der er super nemt at trække ud med et elegant håndtag. Her har jeg eksempelvis opbevaret alle mine plastikposer, dækkeservietter og alt mulig andet praktisk.

Køb det rigtige tilbehør til dine skabe

En af de vigtige detaljer, når du skal anskaffe dig et skab er at du tænker detaljer. En af disse kunne eksempelvis være grebet på din skuffe. Jeg har været super glad for at jeg købte et greb, der var rundt og aflangt, så jeg kan få fat i skuffen nederst og at den er let at trække ud. For mig har det også været en stor oplevelse, hvor meget nemmere det er at være i køkkenet med greb, der er lydløse og har soft close. på den måde skal jeg ikke længere være nervøs for at lågen brager i bag mig, når jeg har skulle finde sukker til min kaffe.

Husk at vælge skabe med garanti

Jeg har valgt at købe mine skabe hos de anerkendte producenter Billigskabe, der som navnet angiver også er nogle af branchens billigste producenter af skabe til køkkenet. En af de ting, jeg syntes var det bedste ved dette firma er at de yder hele 10 års garanti på deres produkter. Dette vidner for mig om at de ved at deres produkter holder og ikke går i stykker. Derudover har de også et galleri, hvor man kan fornemme udtrykket på de forskellige skabe. Dette giver et rigtig godt overblik over de forskellige typer af skabe, som man kan få hos dem og samtidig inspirere der mig til, hvordanjeg kan indrette mit køkken.

Share: