moderne stilrent Badeværelse

Jeg har i mange år været irriteret over, hvor lille et badeværelse jeg har. Det er egentligt stort, men da jeg overtog det var det indrettet så tosset, at jeg ikke selv kunne overskue at lave om på det. Som eksempel er min bruseniche 1 kvadratmeter og har en meget høj sokkelkant. Den er meget irriterende og jeg kommer altid til at slå mine tæer på den, når jeg skal i bad. Derudover fylder min cisterne helt enormt meget og tager næsten alt min gulvplads. Jeg har heller ikke meget vægplads. Det er super ærgerligt ikke at kunne udnytte den, når jeg har så mange ting, som vi piger nu har.

Nu er jeg så gået hen og har fået en kæreste og han er meget ferm i at bygge badeværelser (heldige mig!). Jeg har derfor gået og tænkt over, hvordan jeg bedst muligt kunne indrette det, så jeg får udnyttet alt min plads på badeværelset.

Væghængte toiletter

Væghængt toilet fra Ifö

Dette var en af de første ting, som min kæreste og jeg blev hurtigt enige om at vi skule have. Vi fandt hjemmesiden ELVVS.DK, som havde de billigste priser og et stort udvalg af mange lækre mærker. Vores valg faldt på et væghængt Ifö toilet med runde former. Det er en tidløs klassiker, som ikke går af mode. De runde kanter er med til, at give vores badeværelse et varmt og indbydende udtryk.

Ifö er et af de førende brands indenfor sanitets produkter. De er med til at sætte trenden for, hvad der kommer til at ske indenfor denne branche. Vi kan godt lide at vide, at det vi køber har en hvis kvalitet. Deres toiletter er nemlig også vandbesparende med deres små og store skyl. De bruger væsentlig mindre vand end normale toiletter, der kun har 1 skyllefunktion.

Vandbesparende armaturer

Vandhane fra Grohe Essence

Vi har valgt at købe det flotteste armatur fra Grohe, som er vandbesparende. På den måde kan vi spare penge på vores vandregning, selvom vi bruger samme tid på, at børste tænder og vaske hænder. Du ligger derfor ikke mærke til den mængde vand, som du sparer. Det fordeles dog på en anden måde, så der ikke kommer samme mængde vand igennem. Det er et af de flotteste armaturer jeg nogensinde har set og er fra de anerkendte producenter af badeværelses udstyr Grohe.

Det armatur jeg har fundet er i farven Cool sunrise. Det er en slags børstet guld, som er en ny serie, som mærket er begyndt at lave. Du kan matche alt dit andet tilbehør til badeværelset, som f.eks. din toiletrulle holder og dit greb til badekarret, så de har samme farve som dit armatur til håndvasken. Det giver en gennemgående helhed og en rød tråd igennem designet af badeværelset samler det på en elegant måde.

Brusevæg vs. brusekabine

For at udnytte pladsen i vores bruseniche, valgte vi at banke den høje sokkel kant ned, så vi kunne udvide vores bruseområde. Her så vi på mange forskellige typer af brusenicher, men alle nicherne begrænsede os i plads. Derfor valgte vi at købe en brusevæg i stedet, som er lavet i klart glas og kan åbne op i rummet. Det får rummet til at se større ud fordi der ikke er noget, som bliver lukket af. Den skærmer af for overskydende vandsprøjt, men er samtidig er den let og elegant. Den passer til alle andre badeværelses møbler uanset stilen.

Overskabe med spejl

En af de ting, som jeg altid har haft brug for på mit badeværelse er et stort spejl til mit badeværelse. Jeg skal bruge det til at ligge make-up på og sætte hår om morgene. I og med at jeg ikke har særlig meget vægplads, kan det være svært at få hængt et spejl op uden at det virker trængt. Derfor kom min kæreste på den gode idé at vi kunne få et overskab til vores armatur, så han kan sætte hår og jeg kan ligge min make-up uden at det er besværligt. Vi har købt et fra ELVVS med lys i, så man altid kan se, hvad man laver selvom man ikke har tændt lyset.

Share: