flyttefirma

Hvilke ting skal du ikke bruge mere?

Jeg har netop flyttet bopæl fra en lejlighed til et hus. Det var en stor omgang at skulle have styr på det hele og der var mange flere ting at tage højde for end, jeg umiddelbart havde regnet med. Da jeg skulle lede efter et professionelt flyttefirma, var et af kriterierne for mig, at de tilbød gratis flyttekasser under flytningen. Jeg faldt over flyttefirmaet Basserneflytogservice.dk, som yder alt for at give den bedste service. De foreslog mig at jeg skulle overveje om der var nogle ting, som jeg måske ikke behøver længere. På den måde ville jeg kunne spare en masse penge på ikke at få flyttet unødvendigt gods. Flyttefirmaer giver nemlig tilbud efter, hvor meget der skal flyttes. Det ville derfor være ikke være smart at betale ekstra for flyttekasser, som man alligevel smider ud.

Få pakket din bolig ned professionelt

Da jeg skulle flytte have jeg ikke meget tid til at pakke mine ting ned. Jeg har et meget stressende job, som mange andre, så jeg benyttede mig af et godt tilbud. Jeg betalte Basserneflytogservice for at komme hjem til mig, når jeg ikke var hjemme og fik dem til at pakke mine ting ned i kasser på en professionel måde. Jeg kan derfor hurtigt danne mig et overblik over, hvilke flytte kasser, der indeholder hvad, samt hvilke der indeholder skrøbelige genstande. Nogle flytte firmaer tilbyder flere services end andre. Fordi mit arbejde har taget meget af min tid under flytningen, valgte jeg at betale mit flytte firma for at komme og pakke mine møbler ud , imens jeg var væk. Det var super fedt at kunne bruge min tid fornuftigt på mit arbejde uden at skulle tænke på, hvor besværligt det er at flytte. Bassernflytogservice kom og pakkede mine ting ned, hentede dem og fragtede dem ud til min nye adresse, samt pakkede dem ud igen. Nemmere kan det ikke blive!

Få sat de rigtige markater på dine flyttekasser

Det skal du huske når du skal flytte

Der er mange som ikke tænker over, hvor meget der skal være styr på inden du flytter. Uanset om du selv pakker dine ting ned eller om et flyttefirma gør det, er der mange andre ting, der skal gøres. En af de ting, som mange glemmer er at få tømt både køleskab og fryser. Mange glemmer at deres fryser indeholder meget vand. Du kan i værste tilfælde komme ud for at skade dit gulv, hvis du ikke tænker over dette. Derfor er det en god ide at tømme og afrimme både fryser og køleskab inden du skal flytte.

En anden ting er at at få undersøgt om du har for store møbler, til at få flyttet dem “normalt”. Nogle flyttefirmaer har nemlig et maks antal kilo, som de vil flytte, inden det hører under speciel opgaver. Jeg havde eksempelvis et flygel, som jeg gerne ville have flyttet, men det er for tungt, til at flyttemændene kan flytte det selv. Dette blev derfor afregnet på anden vis. jo mere præcis du kan være med dine møbler og mængden af møbler, jo mere præcist et tilbud kan flyttefirmaet give dig.

Miljørigtige flyttefirmaer

Hvis du går meget op i miljøet, kan du med fordel vælge et firma, som er miljøvenligt. Mange flyttefirmaer tænker kun på at tjene penge og er ligeglade med at de brænder meget benzin af på at køre landet tyndt. Men der findes firmaer, som er miljøvenlige. Basserneflytogservice tænker på miljøet. Alle deres flyttebiler er fra en nyere dato, som kører længere på literen end mange andre biler og udgiver færre forurenede partikler i luften end mange andre flyttefirmaer. Måde deres biler er miljøvenlige på er via en væske, som hæver temperaturen i udstødningsanlægget.

Basserneflytogservice er et professionelt flyttefirma, som snakker med kunden før og efter en opgave er udført. På den måde kan de sikre sig, at de udføre deres opgaver efter deres kunders behov. De tilbyder også at opmagasinere dine møbler, hvis du ikke har plads til dem med det samme. Det kan være du ligesom jeg først kan overtage din bolig, efter du er flyttet fra din gamle og derfor har behov for at få opmagasineret dine møbler og genstande.

Share: