sweatshirts

Sweatshirts er ofte forbundet med en afslappet beklædning, som man kun har på, når der er film aften i hjemmet. Selvom en pullover er behagelig at have på, behøver den ikke kun at anvendes i hjemmet. Jeg har mange forskellige sweatshirts, både til at slappe af i, men også til at at have på, når jeg skal på arbejde. Jeg er vild med hoodies, fordi de ikke har nogen pasform og udtrykker en mere casual stil. På trods af den casual stil, kan du stadig udtrykke din personlighed igennem din påklædning ved at iføre dig pullovers i en bestemt farve eller med et bestemt motiv. Men din personlighed afspejles ligeså meget i, hvad du sammensætter den med.

Brug din pullover på arbejdet

For mig er en pullover dejlig behagelig af være iført alle tider på året. De er gode til at give lidt ekstra varme i hverdagen, samtidig med de er flotte at se på. Jeg kan godt lide sweatshirts med motiver, som eksempelvis skrift eller grafiske billeder. Men jeg har også mange i nogle helt neutrale farver. Jeg plejer at mikse en grå pullover med en skjorte, skinny jeans og et par biker støvler og en lang halskæde. Denne kombination syntes jeg er god, da man bryder lidt af det casual og rå ved at tilføre halskæder og skjorte. Nogle af mine ynglings sweatshirts købte jeg hos Byasbaek.dk. De har en fed måde at kombinere det feminine udtryk med det sporty look. Her har jeg fundet mange forskellige sweatshirts, der er simple, men alligevel sender et budskab på en diskret måde. Deres priser er også tilpas lave, så jeg kan få mere end én af dem, som jeg er forelsket i.

Sweatshirts kan bruges året rundt

Jeg kan bruge en pullover til alle mine outfits. Om sommeren kan jeg godt lide at have en pullover på, når solen er gået ned og temperaturerne falder. Den er nem at tage over hovedet og skal ikke lukkes med lynlås. Jeg plejer at have denimshorts og et par sneakers på til min hoodie om sommeren. Det giver et sporty og afslappet look, som man kan bryde med et par flotte armbånd og en let makeup.

Det vidste du ikke om en sweatshirt

Faktisk er en hættetrøje en videreudvikling og en forenklet version af en kutte, som munkene brugte helt tilbage i middelalderen. Her var deres særpræg netop et loose fit med en hætte på. Hættetrøjens oprindelse går derfor længere tilbage end man umiddelbart ville tro. I 1930’erne i USA var der også mange firmaer, som fik dem produceret, til at kunne holde deres arbejdsmænd varme på, når de arbejdede. I de senere årtier har også rap og hip-hop kulturen haft sat sit præg på hættetrøjen. Her skulle de gerne være mange numre for store og være iført baggy-jeans med store sneakers til. Hættetrøjen har derfor været associeret med hårdt arbejde og hårde miljøer samt sportsgrene igennem mange årtier. I dag er det dog blevet meget populært i modeindustrien og bliver brugt af både kvinder og mænd både på arbejdet og til weekenden på sofaen.

Share: