Sommeren står for døren, og er der noget bedre end at mødes med de damer du holder allermest af, i solen med favorit snacks, drinks eller måske en lækker middag og bare se aftenen glide ud i de lyse nattetimer?

Vi kan absolut ikke forestille os noget bedre, hvad end kvalitetstiden foregår på stranden, på cafeen, til festival, eller hjemme i de private gemakker. Sommeren er nemlig årstiden hvor dagene bliver længere, overskuddet større og ferien giver mulighed for at finde/genfinde de vigtige damer i dit liv.

Damer er damer bedst!

Vi damer skal holde sammen, og det er så utroligt vigtigt vi husker at spørge ind til hinanden, både hvordan vi har det, hvad vi går igennem men af og til skal vi også inspirere og trække hinanden ud på glatis, derud hvor det kan gøre lidt ondt.

De allervigtigste damer er nemlig også dem vi går igennem livet med, de er med hele vejen igennem hjertesorg, familieforøgelse, skuffelser, prøvelser og pinsler og succeser.

Men når de store brikker er falder på plads, kan vi til tider blive lidt dovne, vi  kan forfalde til altid at mødes på samme cafe, spise den samme sandwich, fortælle highlights og bare læsse hverdagens trummerum ud på hinanden. Selvom det kan være hyggeligt, ukompliceret og blot være det tiltrængt pusterum i et ellers hektisk liv, bør vi nogle gange stoppe op og huske på det ikke er et forhold der skal forfalde og at det sagtens kan rumme meget mere.

Hvis din numse (også er flad) så op af stolen!

Faktum er at vi sidder mere og mere ned, vi sidder bag skærme, vi sidder og venter på at få vores tøj/mad mm. leveret, vi dater sørme også hjemme fra privaten.

Så måske er veninde-turene en af de ting, hvor du godt kunne trænge til at komme lidt op af stolen, måske du egentligt også trænger til at sker noget nyt og du deler noget nyt med dine damer, måske du lærer noget helt nyt om dem 😀

Fiskeri stormer frem i storbyerne – og fiskerne er ikke længere kun mænd!

Tanken om at leve bæredygtigt, økologisk og have omtanke for miljøet er et stort emne lige nu der fylder alverdens dameblade, plotik og ja hvor end du kigger hen. Måske det forklarer de store popularitet omkring fiskeri, for her passer  fra jord til bord- princippet jo helt perfekt. Der foruden omtanjen for miljøet også giver et roligt afbræk fra hverdagen med masser af frisk luft,  det er nok intet under at det er en trend der tordner frem.

Damerne tager over!

Fiske-trenden er damerne også med på, i København dukker fiskeklubber kun for kvinder op, der bruger fisketurene som en erstatning for nogle af de vanlige café-ture. Fiskekonerne fortæller at de “sagtens kan sludre på deres fisketure, fordi de regner med at de Københavnske fisk er vant til larmen”. – Så mangel på samtale er ikke en årsag til ikke at tage på fisketur, for selvom de måske ikke fanger meget, anbefaler de kvinder at gøre det samme og komme ud med snøren fange deres egen mad.

“Kan ikke besvare dit opkald lige nu”

Fiskeri er ikke ligefrem er en actionfyldt sport, hvor tempoet får hjertet op i halsen, men alligevel så sker der noget når du sidder med en fiskestang. Foruden at du lige skal have udstyret under kontrol (vi købte vores grej her forresten), så har stilheden den effekt at du slapper helt af, imens at stangen holder dine hænder beskæftiget, så du ikke rækker efter din telefon så ofte som normalt.  Derfor kan du faktisk ende med at få endnu mere ud af tiden med dine damer, fordi du simpelthen er mere til stede.

Aperol i flasken og afsted

Men selvom man prøver noget nyt, behøver man ikke glemme alt hvad man har lært, så hvorfor ikke prøve fiske-trenden af, kombineret med alt det vi allerede elsker?

Pak en lækker picnic, hæld aperol på flasker, find de gamle festivalstole frem eller hop i et par waders og oplev noget helt nyt sammen med dine veninder.
Måske bliver “glam fishing” (som vi jo kan kalde det) det helt nye, måske det blot er “almindelig” fiskeri der vokser, uanset hvilken skabelon du virker, kan fiskeriet i al fald anbefales her fra Damernes magasin.

Vi hos Damernes magasin havde stor succes med at tage sladderen over et par snører, så meget at jeg faktisk tror at vi gør det igen!

Tip: Husk dog at Aperolen kan hjælpe til at få lokket de sidste mistro damer med på planen, har vi ikke alle sådan én eller to i slænget?

Rådet er hermed givet videre til jer damer, god tur

& husk endelig at skrive i kommentarfeltet hvis i også tager afsted, og hvad i synes!

<3 – Damerne magasin.

Share: